doğupak malta için ürünler (7)

GRAN RESERVE DUROC IRK ŞARKÜTERYA TUTUCU - ŞARKÜTERİLER

GRAN RESERVE DUROC IRK ŞARKÜTERYA TUTUCU - ŞARKÜTERİLER

GRAN RESERVE DUROC IRKI JAMBON TUTUCU - JAMBONLAR Referans: 5105 AĞIRLIK: 8-8,5 kg
Tuzlu Pancetta ile Karabiber

Tuzlu Pancetta ile Karabiber

50% Duroc ırkı domuz etinden 2 ay süreyle tuzlanmış ve kurutulmuş pancetta, karabiberle kaplanmıştır.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
100% meşe palamudu ile beslenen İber jambonu - Saf meşe palamudu ile beslenen İber domuz jambonu

100% meşe palamudu ile beslenen İber jambonu - Saf meşe palamudu ile beslenen İber domuz jambonu

Dehesa'da geniş alanlarda yetiştirilen saf İberik domuzlarından yapılan jambon. İberik standardına göre üretilmiş sertifikalı kaliteli parçalar.
İber Cebo Jambon "%50 İber Irkı" - Jambon

İber Cebo Jambon "%50 İber Irkı" - Jambon

Ön uzuv ile hazırlanmış ürün, skapula humeral seviyesinde kesilmiş ve humerus radialine kadar uzanan, el ve kemik içeren, tuzlama ve olgunlaştırma sürecine tabi tutulmuş yetişkin domuzlardan elde edilmiştir. Brisa İber Domuzları Brisa İber domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İber ürünleri ortaya çıkarmaktadır. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örneklerin kökeni, ünlü İspanyol dehesalarında, özellikle Salamanca'da bulunan Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türüne dayanmaktadır. Tuzlama Süreci Brisa İber ürünlerinde, tüm parçalar deniz tuzu ile kaplanarak kurutma ve korunma sürecine yardımcı olur, böylece olgunlaşmış ürünlerin tipik renk ve aromalarının gelişimine katkıda bulunur. Taze parçanın her bir kilosu için bir gün boyunca tuzlama odasında kalır ve kontrollü bir sıcaklıkta bekletilir. Irk: %50 İber Beslenme: Besi Etiket: Beyaz Enerji Değeri: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Yağlar: 26.3 g Doymuş Yağlar: 9.7 g Karbonhidratlar: < 0,6 g Şekerler: < 0,5 g Proteinler: 28.8 g Tuz: 3.6 g
Vakumlu paketlenmiş olgunlaşmış Pancetta

Vakumlu paketlenmiş olgunlaşmış Pancetta

Vakumlu paketlenmiş olgun Pancetta ref: 30001 Birimin ortalama ağırlığı: yaklaşık 1,7 kg Kutu net ağırlığı: yaklaşık 8,5 kg Birim x kutu: 5
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba